Gezocht

de beste loaded nachos van Nederland

 

Win mooie prijzen met jouw nachogerecht!

 

Santa Maria zoekt de horecazaak met het allerbeste nachogerecht van Nederland. Deel jouw creatie en maak kans op de titel ‘De Beste Nacho’s van Nederland’ en een jaar lang iedere week gratis Santa Maria nacho’s.

De Hoofdprijs

Een jaar lang iedere week gratis Santa Maria nacho’s

 

Zo doe je mee


Stap 1:
Neem een foto van jouw allerbeste nachogerecht (zoals het ook op de menukaart staat)

Stap 2:
Deel `m met ons via onderstaand inschrijfformulier

Stap 3:
Maak kans op mooie prijzen

De actie is inmiddels afgelopen. De winnaars ontvangen in week 42 een persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

Ga voor inspiratie en handige tips voor nachogerechten naar santamariafoodservice.nl.

Top 3 

Een volledig verzorgde pubquiz

Lekkere prijzen

Serveer jij de allerbeste nacho's van Nederland? Met jouw inzending maak je kans op mooie prijzen:

De winnaar: wint een jaar lang iedere week Santa Maria nacho’s en de eretitel ‘De Beste Nacho’s van Nederland’.

Top 3: de drie beste nachogerechten winnen een volledig verzorgde pubquiz (te organiseren voor de gasten van jouw zaak) incl. quizmaster, communicatiemateriaal en een box vol met Santa Maria-producten voor het winnende team.

Top 10: de tien beste nachogerechten winnen een ‘De Beste Nacho’s van Nederland’-pakket met POS-materialen zoals stickers, tafelkaartjes en een poster. En natuurlijk nacho-nale roem: de Nacho top 10 maken we bekend via onze socialmediakanalen en in verschillende horecavakbladen.

Hoe kom je in de
Nacho top 10?

Op basis van de foto-inzendingen maakt de jury een voorselectie van 40 nachogerechten. Dus: hoe mooier jouw presentatie, hoe groter de kans dat je door de eerste ronde komt.

Bij de deelnemers die door de voorselectie komen, gaat een mystery visitor op bezoek om te ontdekken of het nachogerecht echt zo goed is als de foto laat zien. Op basis van de smaak, originaliteit en presentatie van het nachogerecht tijdens dit bezoek wordt de Nacho top 10 samengesteld. Het gerecht met de meeste punten van de jury wint de eretitel 'De Beste Nacho’s van Nederland'.

 

Ga voor inspiratie en handige tips voor nachogerechten naar santamariafoodservice.nl